PELIK Ibu Tunggal Call Pukul 2 Pagi TERDESAK Nak Khidmat Solekan Dirumah, Apa Berlaku Bila Jurusolek Tiba Dirumah Sgt MENAKUTKAN !!!

Wanita ini berkongsi pengalamannya berurusan dengan seorang ‘customer’. Tindak-tanduk dia memang dah pelik. Mana taknya, pukul 2 pagi call dan text nak guna service make up. Siap call dan mesej berkali-kali seolah terdesak. Bila dah sampai sana bertambah aneh perlakuannya bila dia minta……

 

PELIK Ibu Tunggal Call Pukul 2 Pagi TERDESAK Nak Khidmat Solekan Dirumah, Apa Berlaku Bila Jurusolek Tiba Dirumah Sgt MENAKUTKAN !!! | Sekarang ni macam-macam cara orang buat untuk kepentingan diri. Kita pon naik takut dengan pelbagai jenayah yang ada kat Malaysia ni. Wanita ini berkongsi pengalamannya berurusan dengan seorang ‘customer’. Tindak-tanduk dia memang dah pelik.

Mana taknya, pukul 2 pagi call dan text nak guna service make up yang ditawarkan wanita tersebut. Bila dah sampai sana bertambah aneh perlakuannya. Nak mintak make up dekat tangga. Pelik kan? Korang bacalah sendiri.

Korang boleh tengok perbualan wanita ini dengan customer terbabit. Memang lain macam. Kalau admin pon dah cuak. Ada ka logik nak makeup dekat tangga.

 

Moga perkongsian wanita ini jadi alert untuk kita lebih hati-hati. Nak pulak peniaga online yang bergerak solo. Tak kisah lah laki ke perempuan.

Kredit : Azah Jamil

Reply