Lelaki Ni Dipanggil BANGSAT Masuk NERAKA. Jawapan Balasnya Buat Ramai TERKEJUT !!!

Dalam salah satu post Kuan Chee Heng di FB, ada sorang netizen meninggalkan komen “woi cina bangsa tempat mu di neraka”. Selepas lama berdiam diri, ini komen balas beliau terhadap lelaki itu yg mmg wow. Mana taknya dia bagitau yg dia sebenarnya …………..

Ada seorang follower FBnya meninggalkan komen berbunyi begini, “Woi cina bangsa tempat mu di neraka”. Siapa dia untuk hukum orang masuk syurga ke neraka.

Ini komen reply saudara Kuan Chee Heng pulak. “Ini lah orang yang bukan Melayu. Kalau Melayu dia tak munkin sopan macam ini. Hahahah. Semalam I cakap pasal black spot in a box. Ini hari sudah jadi. Jangan kita lihat tiny black spot, we look at the bigger picture. Bukan semua akan sokong perbuatan kita, tapi ada yang sokong. Jangan kita tumpukan kepada satu komen tetapi kita lihat majoriti komen. Bagi saya, ini bukan perkara yang kita harus lihat dan pertikaikan. Kerana gambar muka dia dalam profile pun tak ada. Jadi cacian atau makian adalah lumrah dalam hidup dan jadikan ia inti dalam makanan yang sedap. Telan dan mamah sahaja.”

KREDIT : FB Kuan Chee Heng.

Reply