Catatan pilu seorang isteri .. Sudah hari 76 isteri tulis keadaan suami koma di fb (6Gambar)

Ya allah kuat kan lah isteri ini .. ini antara catatan buat suami ..Kebersihan aby keutamaan syg,bila aby bersih bau pn wangi,ank2 pun suka dekat dgn aby..eqy suka sngt bila letak dia ats aby,ank kita makin mbesar..harap aby akn dapat mrsa khadiran kami,syg simpan video ank2..aby xkn ktingalan utk tgk ank2 mbesar 😭😭😭

Besut : Sungguh besar nya dugaan buat isteri muda ini, ayah kepada dua anak nya ini kini koma dan hari ini sudah masuk hari ke 76 suami nya terlantar sakit.

Siti Rohayu melalui laman sosial nya setiap hari akan menulis keadaan suami nya dari hari pertama suami nya Muhamad Ridzuan kemalangan hingga lah ke hari ini hari ke 76.

Muhamad Ridzuan telah terlibat kemalangan pada 3 mei apabila motosikal yang ditunggang nya bertembung toyata hilux yang menyebabkan dirinya cedera parah.

Setelah menerima rawatan di Hospital suami nya telah dibawa pulang ke rumah dalam keadaan koma berbagai ikhtiar telah dilakukan untuk menyembuhkan suami nya namun kini haya kepada allah dia bermohon agar suami kembali pulih seperti sedia kala.

Anda boleh membaca catatan Siti Rohayu di facbook nya,semoga ibu muda ini terus kuat untuk menempuhi hari hari mendatang bersama suami dan anak-anak nya.

Pada para pembaca blog kami boleh lah ke facebook Siti Rohayu seandainya ingin membantu beliau apa yang anda mampu dia kini perlukan semangat dan punca keawangan untuk meneruskan kehidupan nya dalam keadaan suami seperti itu.

Reply