Mengejutkan!! Pemandu Axia Tampil Dengan Polis Report, Kereta Terbabas Bukan Kerana Steering Lock! Rupa-rupanya Disebabkan Oleh …

Heboh sejak semalam apabila satu berita yang viral di media sosial yang melibatkan kemalangan kecil kereta axia yang dipandu oleh seorang wanita terbabas. Tajuk besar punca kereta tersebut terbabas apabila mengaitkan tentang masalah kereta axia iaitu steering lock.

Sebelum ini pernah heboh untuk pengguna kereta jenama axia kerana satu satunya masalah kereta axia yang boleh mengakibatkan kemalangan ialah masalah steering lock. Berita demi berita yang tersebar mengenai masalah steering lock kereta axia termasuklah kemalangan yang terjadi semalam.

Seorang pengguna laman facebook memuatnaik satu kejadian dan juga gambar yang melibatkan kemalangan kereta axia yang terbabas ke tepi jalan dan melanggar kawasan rumah. Melalui posting berkenaan juga dikatakan kereta axia tersebut terbabas kerana steering yang tiba tiba lock.

Namun, di sebalik kejadian bukanlah seperti apa yang digembar gemburkan kerana akhirnya pemandu wanita kereta berkenaan tampil dan membuat laporan polis sekaligus menceritakan punca kemalangan itu terjadi.

Lah..sebab elak kucing je. Korang ni pandai pandai je mereka cerita tau. Siapa kepala yang mula buat cerita kemalangan tu punca dia steering lock. Pandai pandai je mereka cerita sendiri. Aigoo.

P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Sumber : http://kisahdunia.com/2017/07/31/pemandu-axia-tampil-keretaterbabas-bukan-kerana-steering-lock/

Reply