JURURAWAT CANTIK INI KONGSI 10 SEBAB DAN ALASAN KENAPA LELAKI RAMAI KAHWIN STAFF NURSE DAN YANG BUJANG PERLU CARI NURSE,BENARKAH INI?

Jururawat Cantik Ini Kongsi 10 Sebab dan Alasan Kenapa Lelaki Ramai Kahwin Staff Nurse dan yang bujang perlu cari Nurse,Benarkah Ini? Anda Setuju?

Jururawat Cantik Ini Kongsi 10 Sebab dan Alasan Kenapa Lelaki Ramai Kahwin Staff Nurse dan yang bujang perlu cari Nurse,Benarkah Ini? Anda Setuju? |Untunglah jika lelaki memiliki isteri yg bekerjaya, cantik, rajin, lemah lembut dan tak berkira. Pasti si suami senyum lebar kerana banyak benda yang isteri boleh buat atau dalam bahasa orang putihnya “multitasking”….

-Tidak dinafikan seorang jururawat atau “staff nurse” memang kebanyakannya boleh buat banyak kerja dalam satu-satu masa. Dapat isteri cantik, rajin, tak berkira & staff nurse sudah semestinya satu bonus buat si suami.

-Pernah menjadi viral, satu post di instagram seorang jururawat cantik yg memberi 10 sebab untuk mengahwini jururawat. Korang setuju ke tidak? Jom tengok…

-Tambahan… Lagi satu senyuman tak lekang di bibir kan. Walaupun penat tapi sentiasa bermanis muka….
-Kepada suami-suami yg isterinya seorang “staff nurse” sila kongsikan pengalaman di ruang komen dibawah …

**Betul ke?? Tak semua Kot!

Leave a Reply